In oktober 2020 zag Le Cave’O het levenslicht door de samenwerking van twee gepassioneerde wijnliefhebbers. Middels het bundelen van ervaring en kennis werd bij de start in eerste instantie een webshop opgericht. Stijn – die een opleiding vinificatie achter de rug heeft – en Stefan – met een hart voor ondernemen – stapten beiden de ondernemerswereld binnen.

Le Cave’O, een Franse wijnkelder met een Nederlandstalige toets, specialiseert zich in het ter plaatse uitkiezen, invoeren en verdelen van Franse kwaliteitswijnen aan toegankelijke prijzen. Middels een nauw contact met Franse wijnbouwers uit verschillende regio’s slagen wij erin om kwaliteitswijnen aan te bieden die in België exclusief bij ons te verkrijgen zijn. Wij vertegenwoordigen als het ware de door ons geselecteerde wijndomeinen.

Onze voorkeur gaat naar kleinere Franse wijnbouwers, vaak nog familiebedrijven. Deze professionals staan door hun ambachtelijke traditie en kennisoverdracht van generatie op generatie garant voor kwaliteit.


Le Cave’O staat zelf in voor het importeren en transporteren van de wijnen en opereert hierdoor volledig onafhankelijk. Alleen zo kunnen wij een goede kwaliteit garanderen!

Le Cave’O levert kwaliteitswijnen zowel aan particulieren, horecazaken als aan andere bedrijven.


Ons aanbod is variabel en jaarlijks gaan wij op zoek naar nieuwe kwaliteitswijnen uit verschillende regio’s binnen Frankrijk om ons aanbod uit te breiden. Neem gerust een kijkje in onze webshop!


MAAR…!

Wat begonnen is met een webshop, is intussen reeds uitgebreid naar de productie van een eigen wijn. Benieuwd? Blader eens naar Coming Soon!