experiences

Time to Treat Yourself!

Naast onze vaste wijnleveringen, organiseren wij zelf ook verscheidene events. Wijnwandelingen, recepties, degustaties, …You name it!

 Wij verzorgen al uw wijnwensen!

Wijnwandeling en opendeurweekend

€ 20-23 per persoon | 20 & 21 mei 2023

Na twee eerdere succesvolle edities organiseert Le Cave’O opnieuw een megatoffe wijnwandeling op de Wijngaardberg te Wezemaal! Op zaterdag 20 en zondag 21 mei kunnen jullie tijdens een prachtige wandeling ons gamma aan heerlijke wijnen ontdekken, vergezeld van een deugddoende versnapering.

Wat houdt de wijnwandeling juist in?

Dit jaar vindt de start (tussen 11u en 16u) van ons jaarlijks evenement plaats in de Gemeentelijke Basisschool Het Nest, Steenweg op Nieuwrode 43 in Wezemaal. We hebben dan ook een leuke samenwerking met het oudercomité, en hopen hen hiermee ook te steunen.

De wandeling gaat door de gezellige dorpskern van Wezemaal en voor het grootste deel door de bossen en weilanden van de Wijngaardberg (gekend voor zijn wijngaarden uiteraard!). U ontvangt bij de start een wijnglas met hanger en komt gedurende de wandeling afhankelijk van de gekozen afstand 3 of 4 wijnstanden tegen waar u van een wijntje kan genieten. Zo leert u ons assortiment beter kennen en maakt het een wandeling nét iets aangenamer.

De kostprijs is afhankelijk van de gekozen afstand, tussen de 20 en 23 euro (voorverkoop). Ter plaatse kan je je ook nog inschrijven (22 of 25 euro).

Schrijf je nu in via de volgende link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg0XPz4hYqjgTtC6w5smNgLp6Tq7qvDDkl3bFP_V6BrV_7Sw/viewform?usp=sf_link

Inkom = gratis | 22 & 23 oktober 2022

22 en 23 oktober 2022 organiseert Le Cave’O een eerste opendeurweekend. Bezoek ons en proef ons hele assortiment!

Champagneproducent Coqueret Bénard en wijndomein Château Constantin uit Lourmarin zullen aanwezig zijn om hun gamma persoonlijk aan jou voor te stellen. Heb je vragen over bijvoorbeeld hun productie? Dan is dit de kans!

Waar? Kerkstraat 6, 3111 Rotselaar

Hoe laat? 12:00 uur tot 18:30 uur

Receptie

Prijs op aanvraag

Ook voor het organiseren van recepties bij u thuis, op kantoor, … kan u op ons rekenen. Samen met u trachten wij van uw evenement een succes te maken!

Degustatie

Prijs op aanvraag

Bent u een wijnliefhebber en leert u met vrienden of familie graag nieuwe wijnen ontdekken bij u thuis of op locatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren op aanvraag degustaties waarbij u ons hele of gedeeltelijke aanbod kan proeven. Indien gewenst voorzien wij bij de wijnen ook een aantal hapjes. Voor de hapjes doen wij vooral beroep op lokale producenten.