Wie zijn we?

In oktober 2020 zag Le Cave’O het levenslicht door de samenwerking van twee gepassioneerde wijnliefhebbers. Middels het bundelen van ervaring en kennis werd bij de start in eerste instantie een webshop opgericht. Stijn – die een opleiding vinificatie achter de rug heeft – en Stefan – met een hart voor ondernemen – stapten beiden de ondernemerswereld binnen. In 2022 vervoegt Jozua – die een passie heeft voor de wijnbouw en landbouw zelf – de rangen.

Le Cave’O, een Franse wijnkelder met een Nederlandstalige toets, specialiseert zich in het ter plaatse uitkiezen, invoeren en verdelen van Franse kwaliteitswijnen aan toegankelijke prijzen. Middels een nauw contact en loyale band met Franse wijnbouwers uit verschillende regio’s slagen wij erin om kwaliteitswijnen aan te bieden die in België exclusief bij ons te verkrijgen zijn. Wij vertegenwoordigen als het ware de door ons geselecteerde wijndomeinen. Tijdens onze jaarlijkse opendeurdagen kan u enkele van onze partners bovendien persoonlijk ontmoeten!

Onze voorkeur gaat naar kleinere Franse wijnbouwers, vaak nog familiebedrijven. Deze professionals staan door hun ambachtelijke traditie en kennisoverdracht van generatie op generatie garant voor kwaliteit.

Le Cave’O levert kwaliteitswijnen zowel aan particulieren, horecazaken als aan andere bedrijven.

Ons aanbod is variabel en jaarlijks gaan wij op zoek naar nieuwe kwaliteitswijnen uit verschillende regio’s binnen Frankrijk om ons aanbod uit te breiden. Neem gerust een kijkje in onze webshop!

MAAR…!

Desondanks wij met véél passie Franse kwaliteitswijnen zullen blijven aanbieden, heeft Le Cave’O altijd het doel gehad om zelfgeproduceerde wijnen naar de markt te brengen. Benieuwd? Blader eens naar ‘Coming Soon’!